Dekan Obchodnej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave so sídlom: Dolnozemská cesta 1, 852 35 Bratislava, v súlade s § 77 ods. 1, 5 a 6 zákona č. 131/2002 Z. z. o vysokých školách a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len „zákon o VŠ“) vypisuje výberové konanie na obsadenie pracovného miesta vysokoškolskýho učiteľa na funkčnom mieste profesor na Obchodnej fakulte Ekonomickej univerzity v Bratislave nasledovne:

1 miesto na Katedre marketingu so zameraním:

  1. v tvorivej (vedeckovýskumnej) oblasti orientovaná na matematizáciu a analyticko prediktívne postupy modelovania v integrovaných manažérskych systémoch a procesoch s prepojením na biznis, manažment a marketing s perspektívou rozvoja, pridanej hodnoty a inovatívneho prístupu pre študijné programy zabezpečované katedrou na všetkých troch stupňoch štúdia,
  2. v pedagogickej oblasti orientovaná na progresívne manažérsky systémy s prienikom na oblasť podnikania a marketingu.

Pracovná náplň: v súlade s § 75, ods. 2) zákona č. 131/2002 Z. z. o vysokých školách a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov.

Kvalifikačné predpoklady a osobitné kvalifikačné predpoklady:

Pri výberovom konaní na obsadenie pracovných miest vysokoškolských učiteľov na funkčnom mieste profesor sa posudzujú najmä tieto kritériá:

  • VŠ vzdelanie v príslušnom študijnom odbore, ukončené VŠ vzdelanie 3. stupňa,
  • pedagogická, tvorivá (vedeckovýskumná) a publikačná činnosť,
  • aktívna znalosť cudzieho jazyka.

Požiadavky na obsadenie funkčného miesta profesor v oblasti pedagogickej činnosti a v oblasti tvorivej činnosti zohľadňujú požadovanú úroveň kritérií na získanie titulu profesor v rámci inauguračných konaní na EU v Bratislave a sú obsahom prílohy č. 5 Vnútorného predpisu Ekonomickej univerzity v Bratislave číslo B/2/2022 Kritériá na získanie titulu docent a kritériá na získanie titulu profesor na Ekonomickej univerzite v Bratislave https://euba.sk/www_write/files/SK/docs/vnutorne-predpisy/2022-nove/2022_b_2_2022_kriteria_na_ziskanie_titulu_docent_a_profesor_-_pre_vr_euba.pdf

Platové podmienky: v súlade so zákonom č. 553/2003 Z. z. o odmeňovaní niektorých zamestnancov pri výkone práce vo verejnom záujme a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov a podľa prílohy č. 6 k nariadeniu vlády č. 296/2022 Z. z. a v závislosti od počtu rokov započítanej praxe.

Predpokladaný deň nástupu do práce: dohodou

Doklady, ktoré je uchádzač povinný poslať spolu s prihláškou do výberového konania https://euba.sk/www_write/files/SK/zamestnanci/tlaciva/2022/tlacivo_ziadost_o_prijatie_do_zamestnania_2022.pdf, ktorá obsahuje aj súhlas na spracovanie osobných údajov v súlade so zákonom č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov:

Forma výberového konania: ústny pohovor

Uvedené materiály treba doručiť do troch týždňov od uverejnenia oznamu na www.euba.sk na adresu: Dekanát Obchodnej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave, Dolnozemská cesta 1, 852 35 Bratislava 5 s označením „výberové konanie“.