Inžinierske štúdium na EUBA predstavuje jedinečnú príležitosť získať vysokokvalifikované vzdelanie, ktoré ti otvorí dvere ku kvalitnej kariére v rôznych odvetviach s kombináciou teoretických poznatkov a praktických zručností, ktoré sú v súčasnosti veľmi žiadané na trhu práce.

 

Prestížna medzinárodná akreditácia AACSB

Prestížna medzinárodná akreditácia AACSB je dôkazom vysokého štandardu vzdelávania a kvality na EUBA. AACSB je globálnym benchmarkom excelentnosti pre školy po celom svete zamerané na business programy a je udelená len tým inštitúciám, ktoré spĺňajú prísne kritériá týkajúce sa kvality výučby, výskumu, kurikula a integrácie s praxou. Táto akreditácia znamená, že získaš vzdelanie podľa najvyšších medzinárodných štandardov, čo ešte viac zvýši hodnotu tvojho diplomu na globálnom trhu práce.

 

Široký rozsah študijných programov

Študijné programy pokrývajú rôzne oblasti, od financií, cez informačné technológie, po logistiku a dodávateľské reťazce. Každý program je navrhnutý tak, aby ti poskytol komplexný pohľad na dané odvetvie a zároveň ti umožnil špecializovať sa v oblastiach, ktoré Ťa najviac zaujímajú. Môžeš si vyberať z 18 študijných programov v slovenskom jazyku a zo 7 študijných programov v anglickom jazyku.

 

Praktická príprava a spolupráca s praxou

Praktická príprava je základným kameňom vzdelávacieho procesu. Spolupráca s praxou je dôležitým pilierom, na ktorom EUBA stojí. Podarilo sa nám vybudovať silné partnerstvá s viac ako stovkou spoločností z rôznych oblastí hospodárskej praxe, od startupov až po globálne korporácie. Tieto partnerstvá ti umožnia zúčastniť sa na stážach, kde môžeš získať cenné pracovné skúsenosti, rozvíjať profesionálne zručnosti a budovať si profesionálnu sieť. Tieto možnosti ti poskytnú neoceniteľnú príležitosť na učenie sa v kontexte skutočného sveta.

 

Medzinárodné príležitosti

Medzinárodné príležitosti na EUBA, sú navrhnuté tak, aby ti poskytli globálny pohľad a pripravili ťa na kariéru v medzinárodnom prostredí. Vďaka širokej sieti 350 partnerských univerzít vo viac ako 65 krajinách sveta, máš možnosť stráviť semester alebo akademický rok štúdiom v zahraničí. Tieto výmenné pobyty nielen rozšíria tvoje akademické obzory, ale tiež ťa ponoria do nových kultúr, čo je cenná skúsenosť, ktorá podporí tvoj osobný rast a rozvoj medzikultúrnych zručností.

Okrem výmenných programov aktívne podporujeme účasť študentov na medzinárodných konferenciách, workshopoch a letných školách, čo ti umožní zdieľať vedomosti, spoznávať vedúce osobnosti v ich oboroch a nadviazať kontakty s kolegami zo zahraničia.

 

Podpora študentov

Tvoja budúca kariéra je pre nás veľmi dôležitá. Preto na EUBA ponúkame široké spektrum služieb. Organizujeme workshopy, tréningy a kariérne dni s potenciálnymi zamestnávateľmi, čo ti pomôže pri plánovaní tvojej profesionálnej dráhy a hľadaní pracovných príležitostí po ukončení štúdia. Štúdium ti ponúka vynikajúcu príležitosť na získanie kvalitného vzdelania, medzinárodné skúsenosti a silné kontakty, ktoré môžu výrazne prispieť k tvojej budúcej kariére.

 

Tvoja najlepšie investícia

Investícia do vzdelania sa ti viacnásobne vráti nielen vo forme kvalitného vzdelania, ale aj v podobe širokých profesijných možností a silných osobných a profesijných sietí. Bez ohľadu na to, akú kariérnu cestu si zvolíš, EUBA ti poskytuje pevný základ, na ktorom môžeš stavať svoju budúcnosť.

 

Prihlášky na II. stupeň si môžeš podať do 30. apríla 2024. Podaj si prihlášku a staň sa Lídrom budúcnosti.