Si študent bakalárskeho alebo inžinierskeho stupňa štúdia? Staň sa skutočným konzultantom a zdieľaj svoje nápady s expertmi z biznisu! International Business Consulting Program ti ponúka jedinečnú možnosť získať skúsenosti s prácou v medzinárodnom tíme so študentami z University of Wisconsin – La Crosse, USA a na skutočných konzultačných projektoch zadaných úspešnými medzinárodnými spoločnosťami pôsobiacimi na Slovenku. V minulých ročníkoch IBCP to boli napríklad Dell, TPA, O2 Slovakia, Creatix, Johnson Controls, Siemens, Lenovo, Slovak Telecom, Covestro, ING, Soitron či US Embassy.

Čo môžeš očakávať?

  • Skutočné projekty pre úspešné slovenské a medzinárodné firmy
  • Soft-skills a prezentačné tréningy + kultúrne aktivity ako súčasť programu
  • Teambuldingové aktivity, 1-dňový výlet do okolia Bratislavy
  • Priamy kontakt s ľuďmi z biznisu
  • Nové priateľstvá

Po úspešnom absolvovaní získaš certifikát a 3 ECTS kredity.

International Business Consulting Program sa bude konať od 21.5. do 7.6.2024.

Zaujalo ťa to? Pošli svoj životopis a motivačný list v anglickom jazyku (max 1 strana A4) Ing. Kataríne Procházkovej, PhD. na katarina.prochazkova@euba.sk do 27. marca 2024.

V motivačnom liste nám napíš, čím si výnimočná(ý) a prečo práve ty si tým najlepším kandidátom na účasť v International Business Consulting Programe.

Ak chceš vedieť, čo môžeš zažiť počas International Business Consulting Programu, klikni na: https://www.youtube.com/watch?v=o5-VK417h9U

 

Letná škola International Business Consulting Program