Ekonomická univerzita v Bratislave zastúpená rektorom prof. Ing. Ferdinandom Daňom, PhD., podpísala v piatok 16.6. 2023 Memorandum o spolupráci so spoločnosťou Accenture Slovensko, zastúpenou konateľom Ing. Tomášom Volekom.

Na podpise Memoranda sa tiež zúčastnili dekan Fakulty medzinárodných vzťahov doc. PhDr. Rudolf Kucharčík, PhD., prodekanka pre rozvoj na fakulte Ing. Kristína Baculáková, PhD., Ing. Anna Kozmová, Ing. Lukáš Priecel a Ing. David Gawlowski, zástupcovia manažmentu spoločnosti Accenture Slovensko.

Fakulta medzinárodných vzťahov EUBA začala spolupracovať so spoločnosťou Accenture formou hosťovaných prednášok a praktických workshopov, pričom práve memorandum má spoluprácu prehĺbiť a rozšíriť na ďaľšie oblasti spoločného záujmu, či už ide o záverečné práce alebo participáciu v projekte Modelovej konferencie.

Práve začiatok aktivít, ktoré predchádzali samotnému podpisu memoranda naznačujú, že vzájomná spolupráca je živá a pomôže fakulte napĺňať potrebu praktického vzdelávania svojich študentov, ktorí patria dlhodobo medzi najvyhľadávanejších na trhu práce na Slovensku.

 

Fotogaléria