Ekonomická univerzita v Bratislave, s dlhoročnou tradíciou a renomé v oblasti ekonomického vzdelávania, každoročne vytvára novú generáciu ambicióznych a kvalifikovaných absolventov. Koniec júna sa každoročne tradične spája nielen s ukončením akademického roka, ale aj s promóciami čerstvých absolventov.

Promócie sú pre všetkých absolventov významným okamihom. Po niekoľkoročnej námahe a tvrdej práci pri štúdiu dosiahli svoje akademické ciele. Za to si zaslúžia naše uznanie a ocenenie.

Dokončenie štúdia na Ekonomickej univerzite v Bratislave nie je pre absolventov len významným míľnikom, ale je to len začiatok ich cesty. Majú pred sebou mnoho príležitostí a výziev, ktoré im umožnia uplatniť ich znalosti a schopnosti. Veríme, že s ich zápalom, oddanosťou a kvalitným vzdelaním budú v budúcnosti prinášať pozitívne zmeny do slovenskej a medzinárodnej ekonomickej oblasti.

Naša gratulácia patrí všetkým absolventom Ekonomickej univerzity v Bratislave. Blahoželáme im k ich úspechu a želáme im veľa šťastia a úspechov v ich budúcej kariére. Nech sú ich sny a ambície prevedené do skutočnosti a nech ich cesta vždy prekypuje radosťou a uspokojením.

 

Fotogaléria