Ekonomická univerzita v Bratislave otvorila v areáli EUBA v Bratislave-Petržalke Materskú školu Ekonomickej univerzity v Bratislave – Ecovčielka.

Materská škola Ekonomickej univerzity v Bratislave je úzko prepojená s Ekonomickou univerzitou v Bratislave. Jej hlavným cieľom je poskytnúť kvalitné predškolské vzdelávanie zamerané na rozvoj kreativity, komunikácie a ekologickej osvety detí vo veku od 3 do 6 rokov, prednostne pre deti zamestnancov a študentov univerzity.

„Otvorenie Materskej školy Ecovčielka je pre nás veľkým míľnikom. Materská škola bola založená Ekonomickou univerzitou v Bratislave v rámci rozvojového projektu. Chceme ponúknuť našim zamestnancom a študentom univerzity, ako aj verejnosti, príležitosť pre deti mať prístup k kvalitnému predškolskému vzdelávaniu v prostredí, kde kladieme dôraz na kvalitné vzdelávanie. Môžeme povedať, že na Ekonomickej univerzite v Bratislave ponúkame otvorením tohto predškolského zariadenia vzdelávanie pre tri generácie študentov – predškolákov, vysokoškolských študentov a študentov Univerzity tretieho veku“, povedal rektor Ekonomickej univerzity v Bratislave Ferdinand Daňo.

„Prvých škôlkarov sme privítali už na začiatku septembra. Aktuálne ešte disponujeme voľnou kapacitou pre umiestnenie detí do Ecovčielky. Viac informácií o možnosti prihlásenia detí do materskej školy Ecovčielka a informácie o poplatkoch radi zodpovieme na e-mailovej adrese ecovcielka@euba.sk, povedala Mgr. Ľubica Ujváryová, poverená riaditeľka Materskej školy Ecovčielka.

Materská škola Ekonomickej univerzity v Bratislave Ecovčielka je zaradená do siete Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu Slovenskej republiky.

 

Fotogaléria