Ekonomická univerzita v Bratislave (EUBA) uviedla svoje nové PR video, ktoré je zamerané na uchádzačov a ktoré bude slúžiť ako efektívny nástroj na predstavenie univerzity potenciálnym študentom.

 

Prof. Ing. Ferdinand Daňo, PhD., rektor Ekonomickej univerzity v Bratislave, povedal: „Sme radi, že sme mohli priniesť toto nové PR video našim uchádzačom. Naša univerzita je známa kvalitou vzdelávania, výskumu, takmer 100 %-nou uplatniteľnosťou absolventov a spoločenským angažovaním. Naše očakávanie je, že nové video pomôže uchádzačom lepšie spoznať našu univerzitu a dúfame, že sa stane inšpiráciou pre budúcich študentov.“

„Nové PR video predstavuje univerzitu cez štyri hlavné piliere - Emócie, Uplatnenie, Budúcnosť a Ambície. Video je výsledkom spolupráce s profesionálnymi tvorcami a reflektuje dynamiku, rozmanitosť a excelentnosť, ktoré univerzita ponúka“, povedal Ing. Miroslav Horňák, riaditeľ Centra komunikácie a vzťahov s verejnosťou.

Ekonomická univerzita v Bratislave je jedinou univerzitou na Slovensku, ktorá je držiteľkou prestížnej medzinárodnej akreditácie AACSB. Na svojich 7 fakultách poskytuje študentom rozsiahly výber programov a možností pre svoj akademický a profesionálny rast. S viac ako 80-ročnou históriou a renomovaným akademickým zázemím je univerzita hrdá na svoje výsledky vo výskume, vzdelávaní a príprave študentov pre úspešnú kariéru v oblasti ekonómie, manažmentu a podnikania.