Milí študenti, budúci absolventi, aj tento rok sme si pre vás pripravili webinár venovaný absolventským stážam Erasmus+. Počas webináru vám porozprávame všetky informácie o pracovných stážach, ako si stáž hľadať aj ako vybaviť všetko potrebné. Budeme sa samozrejme tešiť na vaše otázky, takže si ich na nás pokojne pripravte. Stretneme sa online 6.4.2022 o 16:00 hod.

Ak máte záujem zúčastniť sa webinára, vyplňte prosím registračný formulár nižšie. Na základe registrácie vám niekoľko dní vopred pošleme link na webinár.  

Registračný formulár na webinár

Webinár je určený pre všetkých končiacich študentov bakalárskeho, magisterského ako aj doktorandského štúdia. Zúčastniť sa môžu všetci z vás - tí, čo ste prihlásili na stáž, ale aj tí, ktorí ešte len nad prihlasovaní uvažujete. Prihlasovanie je otvorené do 30.4.2022 na našej stránke: https://www.workspaceeurope.sk/studenti/clenske-skoly/ekonomicka-univerzita-v-bratislave-a-v-kosiciach/

Veríme, že sa 6.4.2022 dozviete všetko potrebné a rozhodnete sa využiť možnosť ísť na Erasmus+ absolventskú stáž, ktorá je vždy veľmi oceňovaná zamestnávateľmi a podľa našich bývalých stážistov, vám môže pomôcť pri hľadaní dobrého zamestnania v budúcnosti.   

Tešíme sa na stretnutie ako aj na budúcu spoluprácu. 

Tím WorkSpace Europe

 

euba webinar