Ekonomická univerzita v Bratislave sa každoročne aktívne zapája do veľtrhov – výstav na Slovensku, zameraných na študentov – uchádzačov zo stredných škôl. Ani tento rok nie je výnimkou.

„Túto jeseň najazdíme počas 18 dní viac ako 3 500 km naprieč celým Slovenskom. Celkovo sa zúčastníme 10 výstav v 9 mestách od Bratislavy až po Košice. Tím prezentujúcich je zložený zo zamestnancom a študentov Ekonomickej univerzity v Bratislave, ktorí  uchádzačom prezentujú univerzitu, fakulty, študijné programy a študentský život. Oproti minulým rokom sme kompletne zmenili vizuálny dizajn stánku EUBA, ktorý s nami cestuje naprieč celým Slovenskom. Svetelné efekty, ktoré hrajú veľkú úlohu v novom stánku, upútajú pozornosť už z diaľky. Celý stánok sa nesie v súlade s kampaňou „Študuj na EUBA – Tvoja voľba, tvoja budúcnosť“. Tento rok počas jednotlivých podujatí, zbierame aj veľmi cenné informácie od uchádzačov prostredníctvom dotazníkov, na základe ktorých sa budú pripravovať ďalšie aktivity zamerané na študentov maturitných ročníkov“, povedal Miroslav Horňák, riaditeľ Centra komunikácie a vzťahov s verejnosťou.

 

V najbližších dňoch a týždňoch, nás uchádzači budú mať možnosť stretnúť na týchto výstavách:

17. október 2023 – Kam na vysokú Košice (Congress Hotel Centrum, Južná trieda 2/A)

18. október 2023 – Kam na vysokú Prešov (Športová hala Hotelovej akadémie Prešov, Okružná 3054/18)

 

24. október 2023 – Kam na vysokú Banská Bystrica (Hotel Lux, Námestie slobody 397/2)

25. október 2023 – Kam na vysokú Poprad (Aréna Poprad, Uherova 2)

 

14. – 15. november 2023 – Gaudeamus Nitra (Agrokomplex Nitra)

27. – 28. november 2023 – Gaudeamus Košice (Kasárne / Kulturpark)

 

1. február 2024 – Deň otvorených dverí (PHF v Košiciach – pobočka Michalovce)

2. február 2024 – Deň otvorených dverí (všetky fakulty EUBA v Bratislave a v Košiciach)

 

Veľtrh Gaudeamus

Veľtrh Gaudeamus je najväčšia séria veľtrhov vzdelávania v Slovenskej a Českej republike. Veľtrhy majú 29-ročnú tradíciu a každoročne prebiehajú v Brne, Prahe, Nitre a Bratislave. V roku 2023 je navyše pripravovaný nový veľtrh Gaudeamus Región Košice. Veľtrhy Gaudeamus sú tradičným miestom stretávania záujemcov o pomaturitné štúdium a zástupcov inštitúcií terciárneho vzdelávania. Veľtrhy Gaudeamus každý rok navštívi viac ako 55 000 návštevníkov, ktorí sa stretnú s viac ako 450 vystavovateľmi z celého sveta.

 

Výstava Kam na vysokú

Cieľom výstavy vysokých škôl a pomaturitného vzdelávania Kam na vysokú Roadshow je predstaviť študentom v regiónoch možnosti vzdelávania na Slovensku a v zahraničí. V ročníku 2023/2024 sa výstava koná v týchto 7 mestách: Žilina, Trenčín, Trnava, Košice, Prešov, Banská Bystrica a Poprad.

 

Fotogaléria