Pri príležitosti európskej iniciatívy osláv programu Erasmus+ Vás pozývame na 1. ročník podujatia Welcome Back už 10. októbra 2019 o 12:15 hod., ktorý pre Vás pripravuje Oddelenie medzinárodnej mobility na EU v Bratislave.

Cieľom tohto podujatia je propagovať možnosti programu Erasmus+ a vyzdvihnúť jeho pridanú hodnotu pre Vás - študentov a absolventov EU v Bratislave. Samotné podujatie je venované slovenským študentom, ktorí svoj Erasmus+ pobyt už absolvovali a radi by prostredníctvom svojich zážitkov motivovali ďalších študentov. Tí nerozhodní z Vás, ktorí stále váhajú alebo nemajú dostatok praktických skúseností od študentov – pre Vás je taktiež toto podujatie jedinečná príležitosť ako si vybrať tú najlepšiu univerzitu a tak zažiť nezabudnuteľný Erasmus.

Pozvanie prijal Tomáš Hollý, riaditeľ spoločnosti EMSA Capital, ktorý sa s Vami podelí o svoje skúsenosti z pôsobenia na medzinárodnej úrovni a motivuje Vás k využitiu zahraničnej skúsenosti v praxi. Taktiež vystúpia dvaja študenti, ktorí sa vrátili z Erasmus+ pobytu a poskytnú informácie a zaujímavosti, ktoré môže zahraničný pobyt priniesť. Súčasťou podujatia bude tiež vyhlásenie a ocenenie najlepších fotografií, ktoré študenti odfotili v priebehu svojho výmenného pobytu.

Srdečne Vás všetkých pozývame!

 

welcome back plagat