Vážení študenti,

v súvislosti s mimoriadnou situáciou ohľadom šírenia vírusu COVID-19 by sme Vám radi poskytli praktické usmernenia, ako postupovať pri jednotlivých situáciách týkajúcich sa Vašej zahraničnej mobility. Národná agentúra pre program Erasmus+ vypracovala na základe pokynov Európskej komisie prehľadný návod ako postupovať v prípadoch, keď:

 

Praktický návod nájdete TU

 

V prípade, ak ste nedostali odpoveď na Vašu otázku, neváhajte nás kontaktovať mailom s otázkami ohľadom študijných pobytov na andrea.szabova@euba.sk a michaela.vrbenska@euba.sk alebo vo veci stážových otázok na veronika.lipovska@euba.sk.

Všetky podklady vrátane žiadosti a originál podporných materiálov (faktúr, cestovných lístkov a pod.) je potrebné poslať poštou na adresu:

Mgr. Andrea Szabová (štúdium), Mgr. Veronika Lipovská (stáž)

Ekonomická univerzita v Bratislave
Oddelenie medzinárodnej mobility
Dolnozemská cesta 1
852 35 Bratislava
Slovenská republika

Vaša žiadosť sa bude spracovávať v období najbližších mesiacov, preto Vás prosíme o trpezlivosť. V prípade nejasností Vás budeme kontaktovať.

Ďalšie usmernenia a inštrukcie budeme postupne zverejňovať, preto prosím sledujte oznamy pre študentov na EU v Bratislave, prípadne náš Instagram účet euba_studyabroad.

Mrzia nás prípadné komplikácie vzniknuté s danou mimoriadnou situáciou ohľadne koronavírusu, ale veríme, že na medzinárodnú mobilitu nezanevriete. Všetky vzniknuté komplikácie sa budeme snažiť vyriešiť vo váš prospech. V prípade akýchkoľvek nejasností nás neváhajte kontaktovať e-mailom.

S pozdravom

Oddelenie medzinárodnej mobility