Volebná komisia pre doplňujúce voľby delegátov Ekonomickej univerzity v Bratislave do Študentskej rady vysokých škôl (ŠRVŠ) týmto v súlade so Zásadami volieb vyhlasuje doplňujúce voľby do ŠRVŠ a zverejňuje pravidlá, termín a spôsob uskutočnenia volieb.

Voľby sa vyhlasujú na 2 neobsadené miesta študentského zástupcu/zástupkyne v ŠRVŠ.

Doplňujúce voľby sa uskutočnia

online formou dňa 07.03.2023 v čase od 12:30 do 13:30, v prostredí MS Teams.

 

Návrh kandidátov môžu podávať všetci študenti akademickej obce, ktorá kandidáta nominuje do 03.03.2023 do 23:59 formou zaslania emailu z oficiálnej univerzitnej adresy (s nastavením o doručení a s nastavením o prečítaní emailu) všetkým členom volebnej komisie.

Návrh kandidátov obsahuje:

- meno a priezvisko navrhovaného kandidáta

- emailová adresa kandidáta

- telefonický kontakt

 

Navrhnutý kandidát zašle potvrdenie prijatia kandidatúry predsedníčke volebnej komisie mailom z oficiálnej univerzitnej adresy do 06.03.2023 do 12:30 hod. (s nastavením o doručení a s nastavením o prečítaní emailu). Zoznam kandidátov zverejní volebná komisia najneskôr 06.03.2023.

Členovia študentskej časti akademickej obce EU v Bratislave volia zástupcov spomedzi všetkých navrhovaných kandidátov priamym a tajným hlasovaním.

Zvolený budú tí dvaja kandidáti, ktorí získajú najvyšší počet hlasov. V prípade rovnosti hlasov sa voľba bude opakovať.

Volebná kampaň kandidátov nesmie prebiehať na oficiálnych webových stránkach a sociálnych sieťach Ekonomickej univerzity v Bratislave. Volebná kampaň nesmie byť diskriminačná a nemôže akýmkoľvek spôsobom zvýhodňovať vybraných kandidátov. V deň konania volieb platí volebné moratórium na akúkoľvek formu volebnej kampane.

 

Členovia volebnej komisie s e-mailovými adresami:

Bc. Katarína Strauszová – kstrauszova1@student.euba.sk

Bc. Monika Ferenčáková – mferencakova1@student.euba.sk

Bc. Filip Žiak – fziak1@student.euba.sk

 

Bratislava, 20. 2. 2023

 

Katarína Strauszová
predsedníčka volebnej komisie